XVI privredno - kulturna manifestacija "Dani jabuke" Goražde

Učenici naše Škole su učestvovali na XVI privredno-kulturnoj manifestaciji, sajamskog karaktera "Dani jabuke" u Goraždu od 10-12.09.2019. godine.

U okviru manifestacije održavao se i međunarodni Kviz znanja poljoprivredno-tehničkih škola. Ove godine su učešće uzeli učenici iz pet država regiona: Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Makedonije i Srbije.

Našu Školu su predstavljala tri učenika četvrtog razreda smera, poljoprivredni tehničar: Aleksandra Mladenović, Nevena Kitanović i Marko Dimić. Oni su pokazali zavidno znanje što je krunisano osvajanjem II mesta i "srebrne jabuke".

 

Kros RTS-a

Na krosu RTS-a održanom u Somboru 11.10.2019.godine učenici naše Škole su postigli dobre rezultate.

U trci  pod nazivom "Slobodanka Čolović" devojčica na 1.000 metara Tanja Šahmanović odeljenje II-1 osvojila je III mesto, a učenica II-2 Jovana Jeftić je osvojila V mesto.

U trci pod nazivom  "Olga Gere" devojčica I razreda učenica I-1 Đerić Maša je osvojila V mesto.

U trci dečaka III i IV razreda pod nazivom "Dane Korica" učenik IV-2 Marko Koldžić je osvojio IV mesto.

  

Takmičenje u kvizu RTV-a "Koliko se poznajemo"

Regionalno takmičenje u kvizu RTV-a "Koliko se poznajemo" je održano u Somboru u zgradi Narodnog pozorišta. Predstavnici naše škole su učenici III2 razreda, Saška Manojlović, Sofija Bogdanov i Nikola Pejin, kao i učenica II2 razreda Sanja Šarović. Oni su podeljeni u ekipe koje su činili učenici drugih škola. Jedino se ekipa u kojoj se takmičila Sofija Bogdanov plasirala u polufinale koje je održano u studiju RTV-a na Petrovaradinu. Njena ekipa je zauzela III mesto.

  

Međuokružno prvenstvo srednjih škola u rukometu

Prvenstvo je održano u GH "Mostonga" u Somboru 09.04.2019. god. Ekipa naše Škole je zauzela III mesto. 

  

Međuokružno prvenstvo srednjih škola u streljaštvu

Na prvenstvu je učenica naše Škole Saška Manojlović III2, osvojila I mesto i plasirala se na Republičko prvenstvo koje će se održati 08.05.2019. godine u Smederevu. 

XIX Republičko takmičenje prehrambenih škola - Leskovac

U Leskovcu je od 04-06.04.2019.god. održano XIX Republičko takmičenje prehrambenih škola. Našu Školu su pretstavljali Aleksandar Šahmanović, pekar, odeljenje III-4 kome je mentor bila profesorica Tanja Torma. Aleksandar je u konkurenciji od 21 takmičara osvojio III mesto. Drugi učesnik je bila Ivana Zorić, prehrambeni tehničar iz odeljenja IV-3, a mentor je bila profesorica Gabrijela Nastasić. Ivana je osvojila XIV mesto u vrlo jakoj konkurenciji koju su činili učenici 31 škole u Srbiji.

    

                     

   

Opštinsko prvenstvo srednjih škola u streljaštvu

Na Opštinskom prvenstvu srednjih škola u streljštvu održanom u Somboru 06.03.2019.god. učenica naše Škole, Saška Manojlović III2, je sa 258 krugova osvojila I mesto i plasirala se na Međuopštinsko prvenstvo koje će se u aprilu održati u Somboru. Sašku je na takmičenje vodio profesor Slobodan Gnjidić.

 

Okružno prvenstvo srednjih škola u rukometu

Na Okružnom prvenstvu srednjih škola u rukometu održanom u Somboru 06.03.2019.god. u GH "Mostonga" muška ekipa naše Škole je osvojila I mesto i plasirala se na Međuokružno prvenstvo koje će biti održano u aprilu u Somboru. Za ekipu škole su nastupali sledeći učenici: Žarko Miskin IV2, Filip Prekpalaj I3, Ilija Kolarić IV1, Miljan Katić IV1, Sergej Miskin I2, Marko Veselovski II1, Marko Gardijan II4, Dušan Ćeran I1, Dušan Veselinović IV1, Miloš Mastilović II1 i Veljko Stričević I1. Ekipu je predvodio profesor Slobodan Gnjidić.

 

 

Nacionalno takmičenje iz preduzetništva "Poslovni izazov"

Na Nacionalnom takmičenju srednjoškolaca u preduzetničkim veštinama "Poslovni izazov" koje je održano u Beogradu 21. i 22. 01.2019. god. našu Školu je predstavljala pobednica Regionalnog takmičenja Nina Bogdanović učenica IV-2 razreda. Nina je osvojila III mesto i samim tim se plasirala na Balkansko takmičenje koje će se održati u aprilu u Podgorici. Učenicu su pripremali profesori Jelica Bošnjak i Dragan Ivetić, a na takmičenje ju je vodila profesor Jelica Bošnjak.

 

Regionalno takmičenje iz preduzetništva "Poslovni izazov"

Naša Škola je učestvovala na Regionalnom takmičenju iz preduzetništva u organizaciji "Dostignuća mladih". Tome su prethodila školska takmičenja na kojima su najviše znanja pokazali Nina Bogdanović IV-2, Jelena Nikolić IV-2 i Slobodan Krstić IV-1 i oni su se plasirali na Regionalno takmičenje koje je održano u Novom Sadu 12.12.2018.god.

Nina Bogdanović je na tom takmičenju osvojila I mesto i plasirala se na Nacionalno takmičenje. Takmičare su pripremali profesori Jelica Bošnjak i Dragan Ivetić.

Takmičenje u kvizu "Fimek nagrađuje znanje"

U okviru takmičenja maturanata škola u Vojvodini "Fimek nagrađuje znanje" u organizaciji Fakulteta za ekonomiju i inženjerski menadžment u Novom Sadu, našu Školu je predstavljala ekipa sastavljena od učenika IV-2 razreda: David Marić, Dejan Ognjenović i Aleksa Subotić. Ekipu je vodio profesor Arsen Mijatović, a podrška su im bili njihovi drugari iz razreda.

Takmičenje je održano 22.01.2019.g. Takmičari su pokazali zavidno znanje.

    

Prva nagrada u oblasti zadrugarstva

Učenici naše Škole su osvojili prvu nagradu na konkursu Pokrajinskog sekretarijata za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo za realizaciju projektnih aktivnosti na temu zadrugarstva. U okviru projekta učenici su posetili dve zadruge: Agrodunav iz Karavukova i Agrolika iz Bačkog Gračaca. Nakon poseta uradili su dve prezentacije koje su nagrađene prvom nagradom u vrednosti 150 hiljada dinara.

U izradi prezentacija učestvovali su: Nina Jakica, Slobodan Krstić, Nikola Đerić, Zorana Pavlović, Nikola Olujić i Bojana Ilić. Mentori su bili profesori Jelica Bošnjak i Dragan Ivetić.

                     

                               Direktor Jovo Ćato, Nikola Đerić, Nina Jakica i Slobodan Krstić na dodeli nagrade

Ovde možete pogledati prezentaciju zadruge

prezentacija zadruge

Opštinsko prvenstvo u rukometu za srednje škole

U G.H. "Mostonga" 28.11.2018.godine održano je opštinsko prvenstvo u rukometu za omladinke i omladince na kojem je muška ekipa naše Škole osvojila I mesto i plasirala se na međuopštinsko prvenstvo koje će biti održano u martu 2019.godine u Somboru.

Ekipa je nastupila u sledećem sastavu: Filip Prekpalaj, Aleksandar Olujić, Žarko Miskin, Sergej Miskin, Ilija Kolarić, Miljan Katić, Marko Gardijan, Dušan Veselinović, Dušan Ćeran i Veljko Stričević. Ekipu je uspešno vodio profesor Slobodan Gnjidić.

     

 

XV privredno - kulturna manifestacija "Dani jabuke" Goražde

U Goražde - BIH su od 11.10 do 13.10.2018. god. održani "Dani jabuke".

Naša Škola je učestvovala na ovoj međunarodnoj manifestaciji. U njenom okviru održao se i međunarodni Kviz znanja poljoprivredno - tehničkih škola. Ove godine su učešće uzeli učenici iz pet država regiona: Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Crne Gore, Makedonije i Srbije.

Našu Školu su predstavljala tri učenika četvrtog razreda smera poljoprivredni tehničar: Nataša Parčetić, Stevan Horn i Miljan Katić. Oni su pokazali visok nivo znanja, ali im je nedostajalo malo sreće, pa su takmičenje završili zauzevši IV mesto.

     

    

Osma Olimpijada školske omladine Vojvodine

Osma Olimpijada školske omladine Vojvodine - SOŠOV održana je od 17 do 20.maja na sportskim terenima u Novom Sadu. Našu Školu su predstavljali učenici Irina Zelić, IV-3 razred, koja je u plivanju u disciplini 100m kraul osvojila II mesto, Jana Sikima, II-2 razred, koja je u džudou u svojoj kategoriji osvojila II mesto i Bojan Tepavac, IV-1 razred, je u skoku u dalj osvojio VII mesto. Ekipu je predvodio profesor Slobodan Gnjidić.

 

  

Međuokružno prvenstvo srednjih škola u atletici

Na međuokružnom prvenstvu srednjih škola u atletici, održanog 10.maja 2018.god. u Novom Sadu na Gradskom stadionu, učenik IV-1 razreda, Bojan Tepavac, je u disciplini skok u dalj sa skokom 6,14 m osvojio II mesto. Bojan se plasirao na Olimpijadu školske omladine Vojvodine. Bojana je ponovo vodio profesor Slobodan Gnjidić.

 

Okružno prvenstvo srednjih škola u atletici

Na okružnom prvenstvu srednjih škola u atletici, održanog 26.aprila 2018.god. u Somboru na terenima Aerodroma Sombor, učenik IV-1 razreda, Bojan Tepavac, je u disciplini skok u dalj sa skokom od 5,97 m osvojio I mesto. Bojan se plasirao na međuzonsko takmičenje kao i na Olimpijadu školske omladine Vojvodine. Bojana je uspešno vodio profesor Slobodan Gnjidić.

  

34.Republičko takmičenje srednjih škola u poljoprivrednoj proizvodnji

Takmičenje je održano 20. i 21.aprila u Poljoprivredno - veterinarskoj školi sa domom učenika u Svilajncu. Učenici naše Škole su ostvarili zapažene rezultate. Miodrag Vujković učenik III-4 razreda, smer RMPT, je osvojio I mesto, Miljana Janjić učenica IV-2 razreda, smer hortikultura, je osvojila III mesto, a Rudolf Kandler učenik IV-1 razreda, smer poljoprivredni tehničar, je osvojio VII mesto u konkurenciji 27 škola.

           

Miljana Janjić i mentor prof. Tijana Skokić                         Takmičari sa direktorom Jovom Ćatom

 

Takmičenje u kvizu "Fimek nagrađuje znanje"

U okviru takmičenja maturanata svih škola Vojvodine u znanju "Fimek nagrađuje znanje" u organizaciji Fakulteta za ekonomiju i inženjerski menadžment u Novom Sadu, našu Školu je predstavljala ekipa sastavljena od učenika IV-3 razreda u sastavu: Marko Čekeliš, Saša Kosanović i Nikola Peruničić. Ekipu su vodili profesori Zoran Dupor i Arsen Mijatović. Podrška ekipi su bili njihovi drugari iz razreda.

Takmičenje je održano 25.januara 2018. Takmičari su pokazali zavidno znanje iz pitanja opšte kulture i tačno odgovorili na 17 od 20 pitanja.

              

    

XIV privredno - kulturna manifestacija "Dani jabuke" Goražde 2017

U Goraždu - BIH su od 12-14 oktobra 2017. god. održani "Dani jabuke".

Naša Škola je učestvovala na ovoj međunarodnoj manifestaciji. U takmičenju znanja iz poljoprivredne proizvodnje učenici III-1 razreda Nataša Parčetić, Miljan Katić i Stevan Horn su osvojili III mesto, odnosno "Bronzanu jabuku".

  

   

              

Školsko međuokružno prvenstvo u atletici

Na Školskom međuokružnom prvenstvu u atletici koje je održano u Novom Sadu 16.05.2017.god. našu Školu je predstavljao Bojan Tepavac učenik III-1 razreda. Takmičio se u disciplini skok u dalj i sa rezultatom 5,89 m osvojio III mesto. Na takmičenje je išao u pratnji profesora Slobodana Gnjidića.

            

 

Opštinsko takmičenje srednjih škola u rukometu

U organizaciji Sportskog saveza grada Sombora 11.04.2017. gofd. u gradskoj hali "Mostonga" u Somboru održano je okružno takmičenje srednjih škola u rukometu.

Našu školu su predstavljali učenici: Ilija Kolarić II-1,v Dušan Veselinović II-1, Miljan Katić II-1, Žarko Miskin II-2, Aleksandar Saković II-4, Rade Hinić III-1, Miloš Vučković III-1, Stanislav Zelić III-2, Nikola Nastasić III-2, Stefan Marković IV-1 i Stefan Fabijanov IV-2. Ekipu je predvodio prof. Slobodan Gnjidić. 

Pored Naše škole u muškoj konkurenciji učestvovale su još dve škole: STŠ "Mihajlo Pupin" iz Kule i Tehnička škola Apatin.

U prvoj utakmici Naša škola i škola "Mihajlo Pupin" su odigrale nerešeno 13:13, a u sledećoj utakmici su naši učenici pobedili Tehničku školu iz Apatina sa 24:19. U poslednjoj utakmici su učenici iz Kule pobedili svoje vršnjake iz Apatina sa 28:21 i zahvaljujući boljoj gol razlici plasirali su se na Međuokružno takmičenje.

           

                       Detalj sa otvaranja                                                                           Ekipa Naše škole

 

Opštinsko prvenstvo srednjih škola u malom fudbalu

Dana 9. i 10. marta 2017. god. u hali "Mostonga" održano je prvenstvo srednjih škola u malom fudbalu. Našu Školu su predstavljali učenici, polaznici fudbalske sekcije i to: Vukadinović Petar IV-4, Ibrahimović Nebojša II-3, Zelenović Bojan I-3, Olujić Stevan II-1, Dobre Jovan II-3, Miskin Žarko II-1, Juhas Stefan I-4, Vučković Miloš III-1, Milanko Milan III-5, Zelić Miloš I-1, Tasić Božidar II-1, Kolar Stefan I-1, Katić Miljan II-1.

Ekipu je predvodio vođa fudbalske sekcije prof. Milan Jovičić.

Ekipa je odigrala tri utakmice i to:

1. Pobeda nad Gimnazijom od 1:0. Strelac je bio Ibrahimović.

2. Sa školom "Sveti Sava" smo odigrali nerešeno 1:1. Strelac je bio Vukadinović. U seriji od tri penala dali smo 2 (Dobre i Vukadinović), a Vukadinović je odbranio 2 penala.

3. U finalu smo izgubili od Ekonomske škole sa 2:1. Strelac je bio Olujić.

Učenici su bili izuzetni, disciplinovani, društveni, naj, naj...

Hvala direktoru na svesrdnoj podršci ovogodišnjem radu sekcije.

                                        Ekipa naše škole sa trenerom prof. Milanom Jovičićem

 

Regionalno takmičenje srednjih škola u preduzetničkim veštinama "Poslovni izazov" Novi Sad

Na ovom takmičenju održanom 8. decembra 2016. god. u Novom Sadu učenica naše Škole Vanja Litobac je bila član tima koji je osvojio I mesto.

Odličan rezultat ostvarila je i Popović Milica čiji tim je bio drugi.

Njih dve će predstavljati našu školu na nacionalnom takmičenju koje će se održati u februaru u Beogradu. Čestitamo pobednicama, a pohvaljujemo i ostale učenike koji su učestvovali na takmičenju: Žeželj Tijana, Štimac Bojana i Kovačević Rade.

     

 Drugoplasirana ekipa-Milica Popović druga s desna     Prvoplasirana ekipa-Vanja Litobac treća s desna

Takmičenje u kvizu "Fimek nagrađuje znanje"

U okviru takmičenja maturanata svih škola Vojvodine u znanju "Fimek nagrađuje znanje" u organizaciji Fakulteta za ekonomiju i inženjerski menadžment u Novom Sadu našu Školu je predstavljala ekipa satavljena od učenika IV 3 razreda u sastavu: Vanja Litobac, Tanja Bačik i Dušan Pantović. Ekipu su vodili profesori Zoran Dupor i Arsen Mijatović, a podrška ekipi su bili i 12 navijača. 

Takmičenje je održano 6. 12. 2016. god. Naša ekipa je zauzela III mesto.

    

    

    

 

 

XIII privredno - kulturna manifestacija "Dani jabuke" Goražde 2016

Učenici naše Škole su učestvovali na "Kvizu znanja" u okviru manifestacije "Dani jabuke" u Goraždu, BIH.

Ekipu su činili učenici Elvira Žižić III 1, Momčilo Radojević IV 1 i Stefan Čonić IV 1. Oni su na ovom međunarodnom takmičenju pokazali visok nivo znanja i osvojili II mesto i "Srebrnu jabuku". Ovaj uspeh ne bi bio moguć bez pomoći profesora voćarstva i vinogradarstva Dragana Ivetića.

 

                         Stefan Čonić, Elvira Žižić i Momčilo Radojević sa "Srebrnom jabukom"

Opštinsko prvenstvo srednjih škola u stonom tenisu

Na takmičenje u stonom tenisu održanom 18.10.2016.god. u GH "Mostonga" u Somboru naša škola je povela mušku i žensku ekipu.

Muška ekipa u sastavu: Aljoša Kolar, Stevan Mastilović i Damir Tomac osvojila je III mesto u ekipnoj konkurenciji.

Ženska ekipa u sastavu: Iliktarević Biljana i Kudus Mirjana osvojila je I mesto u ekipnoj konkurenciji.

Obe ekipe je uspešno predvodio profesor Slobodan Gnjidić.

 Aljoša Kolar, Stevan Mastilović, Mirjana Kudus, prof. Slobodan Gnjidić i Damir Tomac

Školska olimpijada Vranje

Našu školu na Školskoj olimpijadi u Vranju predstavljale su tri učenice: Milica Mijić, učenica III 3 razreda, koja se takmičila u streljaštvu i Irina Zelić i Tamara Duduković učenice II 3 razreda, koje su se takmičile u plivanju.

12 i 13. maja održano je takmičenje u streljaštvu gde je Milica u konkurenciji 82 takmičara zauezela 31 mesto sa 248 krugova. To je znatno slabiji rezultat nego onaj postignut na Okružnom takmičenju.

Takmičenje u plivanju je održano u Nišu. Irina je u disciplini 100 m. prsno osvojila 8. mesto, a Tamara je u disciplini 100 m kraul osvojila 13 mesto.

Ekipi je predvodio prof. Slobodan Gnjidić.

Milica Mijić na strelištu

Prof. Slobodan Gnjidić i Milica Mijić 

Republičko takmičenje učenika iz oblasti prerada hrane

Na Republičkom takmičenju učenika iz oblasti prerade hrane koje se održalo u Kraljevu od 13-15 maja 2016. godine našu školu su predstavljala tri učenika.

Iz obrazovnog profila pekar učestvovala je učenica Kozlik Silvija kojoj je mentor bila prof. Tatjana Torma, iz obrazovnog profila prehrambeni tehničar učestvovala je učenica Šćekić Tatjana kojoj je mentor bio prof. Milan Jovičić i iz obrazovnog profila biotehnolog učestvovala je učenica Savić Tijana kojoj je mentor bila prof. Ines Brbaklić.

U konkurenciji pekar od ukupno 17 takmičara Kozlik Silvija je zauzela 8. mesto

U konkurenciji prehrambeni tehničar od ukupno 28 takmičara Šćekić Tatjana je zauzela 23. mesto.

U konkurenciji biotehnologa od ukupno 7 takmičara Savić Tijana je zauzela 6. mesto.

Takmičenje je proteklo u lepoj atmosferi, a profesori i učenici su imali priliku da sa svojim kolegama razmene mišljenje i steknu dodatna iskustva za buduća takmičenja.

Pokrajinsko školsko takmičenje u atletici

Održano je u Novom Sadu na stadionu "Karađorđe" dana 05.05.2016. godine. 

Našu školu je predstavljao učenik III-1 razreda Branko Pajić u disciplini bacanje kugle. Na gore navedenom takmičenju rzultatom 11,58 m osvojio je III mesto što nije bilo dovoljno da se plasira na Školsku olimpijadu.

            

Branko Pajić na pobedničkom postolju                           Branko Pajić sa mentorom prof. Slobodanom Gnjidićem

 

Pekarijada - takmičenje za najboljeg pekara Srbije

Nacionalno takmičenje za najboljeg pekara u Srbiji i za najboljeg mladog pekara održano je u Beogradu u trajanju od 08.04. do 22.04.2016. godine

Tradicija održavanja ove manifestacije nastavljena je posle 20 godina pauze. Na takmičenju je učestvovalo ukupno 178 takmičara, od toga 39 mladih pekara. U kategoriji Mladi pekar, mogli su da učestvuju kandidati starosti od 16-21 godine. Njihov radni zadatak je bio da naprave 16 pletenica od 100 grama bez korišćenja poboljšivača. Oblik pletenice je bio po slobodnom izboru. Desetočlani žiri ocenjivao je: oblik, estetski izgled, izgled sredine, kvalitet ukusa i masu proizvoda.

Poljoprivredno-prehrambena škola Sombor učestvovala je sa dva takmičara, a to su Kozlik Silvija iz Koluta i Bačilović Nikola iz Kljajićeva, učenici 3. razreda pekara, pod mentorstvom profesora Tatjane Torma i Milana Jovičića.

Silvija je pravila četvorostruke, a Nikola trostruke pletenice. Posle kvalifikacionog takmičenja ušli su u finale među 14 najboljih. U velikom finalu, od ukupno 300 bodova, Nikola je osvojio 281,66 i zauzeo 4. mesto, pri tom mu je 3. mesto izmaklo za samo 0,8 bodova, dok je Silvija sa osvojenih 264,167 bodova zauzela 8. poziciju.

Svečana dodela priznanja održana je u Zemunskom pozorištu "Madlenianum".

                                   

Nikola Bačilović na kvalifikacionom takmičenju                Silvija Kozlik na kvalifikacionom takmičenju

                                            

Nikola i Silvija sa prof. Milanom Jovičićem                            Nikola i Silvija sa prof. Tatjanom Torma

       

                                                          Nikola i Silvija sa svojim "pletenicama"  

       

                                                      Prof. Tatjana Torma sa svojim učenicima

       

        Ekipa naše škole nakon takmičenja                                       Nikola i Silvija pred finalno takmičenje

       

                                                       "Pletenice" spremne za ocenjivanje  

                         

     Nikola sa gotovim pecivom                                            Ekipa naše škole pred završnu svećanost

                   

Republičko takmičenje učenika iz oblasti poljoprivredne proizvodnje

Održanano je 15 i 16. aprila 2016. god. u Poljoprivrednoj školi sa domom učenika Futog.

Učestovala su dva naša učenika: Lakatoš Martin, učenik IV 1 razreda poljoprivredni tehničar i Buljovčić Marko, učenik III 5 razreda RMPT smera.

15.aprila održana je teoretska provera strućnog znanja - izrada testa.

16.aprila obavljen je praktičan rad iz oblasti struke na školskoj ekonomiji.

Naši učenici su postigli zapažene rezultate u izuzetno jakoj konkurenciji svih poljoprivrednih škola iz Srbije.

Lakatoš Martin je u kategoriji poljoprivrednih tehničara osvojio III mesto, a Buljovčić Marko u konkurenciji RMPT je osvojio IV mesto.

Lakatoš Martin na dodeli diplome za osvojeno III mesto.

 

 

Plasman na Školsku olimpijadu u streljaštvu i plivanju

Tri učenice naše škole su izborile plasman na Školsku olimpijadu

Regionalno takmičenje u streljaštvu održano je u Odžacima 04.03.2016. godine. Našu školu je predstavljala Milica Mijić III-3 razred veterinarski tehničar.

Na tom takmičenju osvojila je I mesto sa 264 kruga, što je bio i najbolji rezultat takmičenja i u muškoj i u ženskoj konkurenciji.

S ovim rezultatom ona se plasirala na Školsku olimpijadu koja će se u maju mesecu održati u Vranju.

Milica Mijić i profesor Slobodan Gnjidić

Na regionalnom takmičenju u plivanju za osnovne i srednje škole održanom 09.03.2016. godine na Gradskom bazenu u Somboru našu školu su predstavljale Zelić Irina, II-3 razred veterinarski tehničar, u disciplini 100 m - prsno i Duduković Tamara, II-3 razred veterinarski tehničar, u disciplini 100 m - kraul.

Obe su u svojim disciplinama osvojile II mesto i time se plasirali na Školsku olimpijadu u Vranju. Takmičenje u plivanju će se održati na bazenu u Nišu.

Irina Zelić, Tamara Duduković i profesor Slobodan Gnjidić

Naše olimpijke sa profesorom Slobodanom Gnjidićem

Opštinsko školsko prvenstvo u rukometu

23-24.02.2016.godine

Našu školu je pretstavljala muška ekipa koja je u ukupnom poretku zauzela III mesto.

Ekipu je vodio prof. Gnjidić Slobodan.

Ekipa naše škole sa prof. Gnjidić Slobodanom.

Detalj sa utakmice.

 

Opštinsko školsko takmičenje u streljaštvu

18.02.2016. godine

Našu školu su predstavljale muška i ženska ekipa.

Juniori: Zdravković Miloš, Pantović Dušan, Klecin Denis i Topić Nikola.

Juniorke: Mijić Milica, Terzić Nataša i Perak Vanja.

U ekipnom poretku juniori su zauzeli II, a juniorke III mesto.

U pojedinačnom poretku kod juniora najbolji plasman je imao Zdravković Miloš sa osvojenim IV mestom, dok je kod juniorki Mijić Milica osvojila I mesto sa 9 krugova ispred drugoplasirane takmičarke.

Mijić Milica se sa tim rezultatom plasirala na Okružno takmičenje koje će se održati 03.03.2016. godine u Odžacima.

Mijić Milica (prva s leva) na vatrenoj liniji spremna za gađanje

Učesnici takmičenja

Nagrađeni učesnici takmičenja

Juniorke sa prof. Gnjidić Slobodanom

 

 

Preuzmite nastavne materijale Download